MAINOS

Alma Media yhdistämässä alue- ja paikallislehdet samaan yksikköön

Uutiset

Samuli Kinnari

Muun muassa Aamulehteä ja Satakunnan Kansaa julkaiseva Alma Media käynnistää nopealla aikataululla uuden liiketoimintamallin suunnittelun, joka tähtää merkittäviin organisaatiomuutoksiin ensi vuoden alusta.

Yksi suunnitelluista muutoksista on konsernin alue- ja paikallislehtien yhdistäminen yhteen liiketoimintayksikköön. Muutos fuusioisi nykyiset Aamulehden, Satakunnan Kirjateollisuuden, Suomen Paikallissanomien ja Pohjois-Suomen Median liiketoimintayksiköt.

Suomen Paikallissanomat kustantaa esimerkiksi Tyrvään Sanomia, Nokian Uutisia ja Jokilaaksoa.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top