MAINOS

Tyrvään Sanomat ja Lauttakylä menestyivät lehtikisassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Vuoden paikallislehtipalkinnot on jaettu. Sanomalehtien Liiton järjestämässä paikallislehtikilpailussa Tyrvään Sanomat, Lauttakylä ja Nokian Uutiset saivat kunniamaininnan.

“Kilpailu oli tänä vuonna kokonaisuutena entistä tasaisempi. Lehdet ovat selkeästi miettineet uusia tapoja kertoa tarinoita. Eniten kehitettävää on lehtien verkkopuolella”, summaa kisan satoa päätuomari Mikko Honkala.

Parhaina paikallislehtinä palkittiin Laukaa-Konnevesi, Kankaanpään Seutu, Valkeakosken Sanomat ja Nya Åland. Kankaanpään Seutu sai tunnustusta myös verkkosivuistaan.

Palkinnot jaettiin Sanomalehtien Liiton paikallislehtipäivillä Heinolassa.

INFO | Tuomariston arviot

Tyrvään Sanomat

“Sarjan paras puheenaiheen jalostaminen uutisesta eli ilmiöjuttu vanhuksista, jotka lahjoittavat perintönsä kunnille. Lehden vahvuuksia omien näkökulmien jalostaminen, vahva lukijasuhde ja visuaalinen osaaminen. Lehden kuvissa 50 ihmistä nimellä mainittuna. Kilpailulehden etusivulle osui vain yli kuusikymppisiä.”

Lauttakylä

“Toimitus käyttää energiansa aiheiden ja omien näkökulmien miettimiseen, toimiva ulkoasu auttaa aiheiden jäsentelyssä. Kunnalliset pakkopulla-aiheet käsitelty tiukasti mittaan. Kuviin haettu ihmisiä, joihin päätökset vaikuttavat.”

Nokian Uutiset

“Tasavahvaa laatua, uutisellinen ote. Etusivun pääkuvassa hauska tarina, joka rohkaisee lukemaan jutun. Vetojutut tehty ihmisten kautta ja lukijan näkökulmasta. Kehityskohteeksi raati suosittelee toimituksellisen kommentoinnin lisäämistä ja kuvapuolen kertausta. Lehden kuvissa monta ihmistä ilman nimeä.”

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top