Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 15.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Elävät tulet johdattavat Yllätysten yöhön

Uutiset

Sastamalan Keikyässä ja Kiikassa tapahtuu perjantaina alkuillasta yömyöhään. Elävän tulen kohdalla kannattaa poiketa.

Yllätysten yön elävät tulet syttyvät perjantaina kahdennenkymmenennen kerran. Eri puolilla Sastamalan Keikyää ja Kiikkaa on kymmeniä tapahtumia alkuillasta yömyöhään.

Yllätysten yössä voi kiertää tahdikkaasti. Kiikan kirjastossa laulaa Janna Ilén ja Sastamalan musiikkiopistolla Keikyän paloasemalla oppilaat esiintyvät non-stoppina. Kiimajärven kylätalolla soittaa Kiikan Torvisoittokunta. Lastenorkesteri Pulputinpannu esiintyy Puuhalassa, jossa lauteille nousevat myös bändit Chainmail, Mimica ja Eleonora.

Liikkuvaa kuvaa ja teatteria on myös luvassa. Keikyän koululla oppilaat esittävät itse tekemänsä elokuvan Auravaras. Anneli Keinosen myymälässä Keikyän entisen meijerin vaiheet nähdään kuvina valkokankaalla. Nahkapaja Eliisa Marjaanassa puolestaan pajateatterin kongi kumahtaa esitysten merkiksi.

Lapsille Yllätysten yössä on tänäkin vuonna paljon mukavaa puuhaa. Esimerkiksi Äetsän Sarkia-lukiolla seikkaillaan Villissä Lännessä ja Pehulan koululla lainehtii Mustameri. Peevon tilalla ilahduttavat kilit Iittee ja Iltaloma.

Yllätysten yössä tarjolla on lukuisia makunautintoja, kuten Lautturin pannua Jokisivun Lauttapirtillä ja lohikeittoa Keikyän seurakuntatalolla. Vähähaaran Kotiseututalolla vietetään suurta glögi-iltaa.

Eläviä tulia seuraamalla voi tehdä yllättäviä ja mukavia joululahjahankintoja. Kaupat ja käsityöläisten pajat ovat avoinna eri puolilla kyliä. Esimerkiksi Pehulassa Äetsä-talon liikesiivessä on Yllätyspuoti ja Keikyässä Järän konehalli on muuttunut Yhden yön aarreaitaksi. Äetsän Kehitysmaakaupasta Kiikasta pukinkonttiin voi poimia afrikkalaisia tuotteita.

Yllätysten yön tapahtumat on merkitty elävin tulin. Suunnistamista helpottaa karttamoniste, jota on rajallinen määrä jaossa kohteissa. Tapahtumat on listattu myös Yllätysten yön kotisivuille.

YLLÄTYSTEN YÖN KOTISIVUT

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: