ILMOITUS

Kaksi kalamiestä hukkui Urjalassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Kaksi noin 65-vuotiasta miestä hukkui perjantaina Urjalan Rutajärveen. Miehet olivat lähteneet aamuyhdeksän aikaan kokemaan verkkoja. Kun miehistä ei kuulunut mitään, omaiset ilmoittivat asiasta viranomaisille.

Pelastuslaitoksen yksiköt löysivät upoksissa olevan veneen sekä molemmat miehet hukkuneena kahden aikaan iltapäivällä. Toisella miehistä oli löydettäessä yllään pelastusliivit ja toisella kelluntahaalari.

Poliisi ei epäile asiaan liittyvän rikosta eikä alkoholilla epäillä olevan osuutta asiaan.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top