Sastamalan kulttuuripalkinto Romulan Taiteelliselle Teatterille

Uutiset

Tämän vuoden Sastamalan kulttuuripalkinnon on saanut Romulan Taiteellinen Teatteri. Perusteluiden mukaan RTT on edistänyt Sastamalan yhteisöllisyyttä, kulttuuri- ja taide-elämää sekä taidekasvatusta ja luonut pysyviä kansainvälisiä yhteyksiä. Sastamalan Opiston teatteritaiteen perusopetuksen kummiteatteri on aktiivisesti toiminut lasten ja nuorten ilmaisutaidon sekä teatteritaiteen edistämiseksi.

Tunnustus ja Vammalan seudun taideyhdistyksen Kalle-patsas luovutettiin itsenäisyyspäivän juhlassa Vammalan lukiolla. Juhlapuhujana oli ylilääkäri Tapio Kallio. Tunnettu urheilulääkäri ja entinen aitajuoksija edusti Vammalan seudun Voimaa vuoteen 1982.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top