Metsästyskoira löytyi tapettuna susien läheltä Köyliössä

Uutiset

Metsästysseurueen kanssa jahdissa ollut jämtlanninpystykorva löytyi lauantaina raadeltuna Köyliöstä Takarahkansuolta. Lähellä oli kolme sutta.

Metsästysseurueen kanssa jahdissa ollut nelivuotias jämtlanninpystykorva löytyi lauantaina raadeltuna Köyliöstä Takarahkansuolta. Koiran löysi sen omistaja. Tuolloin parinsadan metrin päässä oli kolme sutta, joista kaksi oli aikuisia ja yksi pentu. Paikalla käyneen petoyhdyshenkilön mukaan maaston jälkien ja raatelujälkien perusteella on varmaa, että susi tai sudet olivat tappaneet koiran. Paikka on Köyliön ja Huittisten rajalla olevaa metsäaluetta, josta on lähimpään asutukseen vajaa kilometri.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat