18

Joulukalenteri 2011

Piparimuruilla joulutunnelmaa pannacottaan.

Piparimuruilla joulutunnelmaa pannacottaan.

Pannacotta

10–15 pientä annosta
2 liivatelehteä
5 dl kuohukermaa
1/2-3/4 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Pinnalle:
n. 1 dl omenapalahilloa
muutama piparkakku murustettuna

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Mittaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri kattilaan. Kiehauta. Lisää pehmenneet liivatelehdet kuuman kerman joukkoon ja sekoita tasaiseksi.

Jaa liemi pieniin laseihin tai muihin annoskulhoihin ja hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Laita hyytyneiden pannacottien pinnalle omenapalahilloa ja murusta päälle piparkakkua. Pannacottaa voi maustaa pikakahvijauheella, sitrusraasteella tai suklaalla.

Ohje: Hellapoliisi

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen:

    Tilaa Uutiskirje

    Uutiskirje on ilmainen.

    Tuoreimmat