18

Joulukalenteri 2011

Piparimuruilla joulutunnelmaa pannacottaan.

Piparimuruilla joulutunnelmaa pannacottaan.

Pannacotta

10–15 pientä annosta
2 liivatelehteä
5 dl kuohukermaa
1/2-3/4 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Pinnalle:
n. 1 dl omenapalahilloa
muutama piparkakku murustettuna

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Mittaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri kattilaan. Kiehauta. Lisää pehmenneet liivatelehdet kuuman kerman joukkoon ja sekoita tasaiseksi.

Jaa liemi pieniin laseihin tai muihin annoskulhoihin ja hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Laita hyytyneiden pannacottien pinnalle omenapalahilloa ja murusta päälle piparkakkua. Pannacottaa voi maustaa pikakahvijauheella, sitrusraasteella tai suklaalla.

Ohje: Hellapoliisi

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat