ILMOITUS

Mouhijärvelle beach volley -halli

Uutiset

Samuli Kinnari

Pynnärin teollisuusalueelle Sastamalan Mouhijärvelle nousee ensi syksyksi Suomen toinen beach volley -halli. Ensimmäinen on Helsingissä. Beach volleyn harrastajamäärät ovat maassamme kasvussa ja sadan kilometrin säteellä Häijäästä asuu arviolta 800 lajin harrastajaa. Sastamalasta on myös kotoisin beach volleyn taannoinen Suomen mestari Mikko Esko. Hallin rakentaa S&P Kuljetus ja Kone Oy, joka saa hankkeeseen tukea Joutsenten reitiltä. Investointi synnyttää suoraan yhden uuden työpaikan. Halli avataan ensi 1.9.2012.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top