Puuskainen tuuli jatkuu

Uutiset

Tiistaina iltapäivällä puuskainen tuuli on jatkunut Etelä-Suomessa. Uusia sähkövikoja ilmenee samalla, kun edellisten korjaamista on jatkettu.

Tiistaina iltapäivällä puuskainen tuuli on jatkunut Etelä-Suomessa. Uusia sähkövikoja ilmenee samalla, kun edellisten korjaamista on jatkettu.

"Poikkeuksellisen voimakkaana puhaltanut tuuli on aiheuttanut pahoja vaurioita sähköverkkoon kaatamalla paljon puita sähkölinjoille. Teemme parhaamme, jotta sähköt saadaan mahdollisimman nopeasti palautettua asiakkaille, mutta etenkin haja-asutusalueilla on edelleen syytä varautua siihen, että sähköjen palautus voi viedä useita päiviä", käyttöpäällikkö Jarmo Ström Fortumista arvioi.

Fortum on lähettänyt maastoon lisää korjaajia ja lisännyt asiakaspalvelun henkilöstöä. Asiakkaita kehotetaan seuraamaan tilannetta tiedotusvälineiden välityksellä, koska asiakaspalvelu on ruuhkautunut.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat