Sadat asentajat ja metsurit vaihtavat vuotta töissä

Uutiset

Fortumin leivissä töitä tekee viikonloppuna viisisataa asentajaa ja metsuria. Useat ulkopuoliset tahot ovat tarjonneet apua raivaustöihin, mutta tarjouksista on turvallisuussyistä jouduttu kieltäytymään.

Fortumin leivissä töitä tekee viikonloppuna viisisataa asentajaa ja metsuria. Perjantaina sähköt sai takaisin yli 8 000 asiakasta. Useat ulkopuoliset tahot ovat tarjonneet apua raivaustöihin. "Olemme erittäin ilahtuneita työtarjouksista. Sähköturvallisuuslaki edellyttää kuitenkin, että puun poistoa linjalta tekee sähköalan ammattilainen ja että kaikissa töissä on mukana sähköturvallisuustoimien valvoja", kertoo käyttöpäällikkö Jarmo Ström Fortumista.

Satakunnassa sähköttömiä Fortumin asiakkaita oli myöhään perjantai-iltana tuhat ja Lounais-Suomessa 5 800.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat