Työllisyystilanne kohentunut Pirkanmaalla ja Satakunnassa

Uutiset

Samuli Kinnari

Joulukuun lopussa Pirkanmaalla ja Satakunnassa oli vähemmän työttömiä kuin vuotta aiemmin. Pirkanmaan työttömyysaste oli 10,9 prosenttia ja Satakunnan 11,0 prosenttia. Työttömiä oli Pirkanmaalla yli 2 400 vähemmän ja Satakunnassa lähes 800 vähemmän kuin vuotta aiemmin.

Pirkanmaan kunnista pienimmät työttömyysprosentit olivat Punkalaitumen 6,7, Sastamalan 6,8 ja Ikaalisten 6,9. Satakunnassa alhaisimmat työttömyysprosentit olivat Säkylän 5,4, Köyliön 6,3 ja Euran 7,1.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top