Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Keskiviikko 6.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Kivirannan viljamakasiini palaamassa kartanolle

Uutiset

Huittisissa Kivirannan viljamakasiini on palaamassa kaupungin omistuksesta kartanolle. Kaupunki on myymässä huonokuntoisen makasiinin 500 euron hinnalla. Kauppahinnassa on huomioitu rakennuksen huono kunto ja kunnostamisvelvoite.

Huittisissa Kivirannan viljamakasiini on palaamassa kaupungin omistuksesta kartanolle. Kaupunki on myymässä huonokuntoisen makasiinin 500 euron hinnalla. Viljamakasiini on valmistunut vuonna 1923 ja varsinkin sen savitiilikatto on huonossa kunnossa. Kauppahinnassa on huomioitu rakennuksen heikko kunto sekä velvollisuus 10 000 euron sopimussakon uhalla kunnostaa rakennus. Kaupunginhallitus käsittelee asiaa maanantaina.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: