Kiikoisten valtuuston kokous keskeytettiin – Uusi yritys ensi viikolla

Uutiset

Samuli Kinnari

Kuntaliitoksen käsittely nosti tunteet pintaan Kiikoisten kunnanvaltuuston kokouksessa keskiviikkoiltana. Kokouspaikassa kunnantalolla oli yleisöä pitkälti toistasataa henkeä, eli paljon enemmän kuin valtuustosaliin mahtuu. Myös poliisi kutsuttiin paikalle.

Kokous alkoi yleisön huutojen säestämänä. Puheenjohtaja Matti Huhdanmäki (kok.) keskeytti kokouksen heti alkumetreillä ja määräsi salin tyhjäksi. Yleisön lisäksi ulos marssivat keskustan seitsemän valtuutettua, jotka eivät pyynnöistä huolimatta palanneet saliin. Paikalle jäi kokoomuksen kymmenen valtuutettua. Salissa olisi pitänyt olla kaksitoista valtuutettua, jotta kokous olisi ollut päätösvaltainen.

Ulos marssineita valtuutettuja uhkaa rikosilmoitus virheellisestä menettelystä.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Kiikoisten kunnanvaltuuston on määrä kokoontua uuteen yritykseen Toukolan koululla keskiviikkona 18. huhtikuuta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top