ILMOITUS

Saskyn kokeilu yhdistää lähihoitajan ja elektroniikka-asentajan koulutuksen

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan koulutuskuntayhtymä hakee järjestämislupaa hyvinvointiteknologia-asentajan koulutukseen. Kokeilussa yhdistyvät lähihoitajan ja elektroniikka-asentajan koulutus. Taustalla on se, että nykyään useissa työtehtävissä on hyötyä molempien alojen asiantuntemuksesta. Useat yritykset toimivat terveyteen ja hyvinvointiin liittyvän kodinelektroniikan parissa, väestö ikääntyy ja yhä useampi haluaa asua kotona mahdollisimman pitkään. Koulutusta on suunniteltu yhteistyössä yritys- ja elinkeinoelämän kanssa.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top