Putajan SEO:n tuomiopäivä lähestyy

Uutiset

Samuli Kinnari

Valtatien 11 varrella neljä vuotta sitten palaneen Putajan SEO-huoltoaseman purkupäivä lähestyy hitaasti, mutta varmasti. Sastamalan kaupunki on asettamassa hallintopakkopäätöksen ja teettämisuhan. Teettämisuhka antaa kaupungille mahdollisuuden teettää siivoustyö ja periä kustannukset kiinteistön omistajalta, mikäli tämä ei kolmessa kuukaudessa hoida asiaa.

Putajan SEO paloi huhtikuun lopulla vuonna 2008 ja aseman rauniot jäivät rumentamaan valtatien vartta. Kiinteistön omistajaan on viimeksi saatu yhteys helmikuussa vuonna 2009 haastemiehen välityksellä.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top