ILMOITUS

Putajan SEO:n tuomiopäivä lähestyy

Uutiset

Samuli Kinnari

Valtatien 11 varrella neljä vuotta sitten palaneen Putajan SEO-huoltoaseman purkupäivä lähestyy hitaasti, mutta varmasti. Sastamalan kaupunki on asettamassa hallintopakkopäätöksen ja teettämisuhan. Teettämisuhka antaa kaupungille mahdollisuuden teettää siivoustyö ja periä kustannukset kiinteistön omistajalta, mikäli tämä ei kolmessa kuukaudessa hoida asiaa.

Putajan SEO paloi huhtikuun lopulla vuonna 2008 ja aseman rauniot jäivät rumentamaan valtatien vartta. Kiinteistön omistajaan on viimeksi saatu yhteys helmikuussa vuonna 2009 haastemiehen välityksellä.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top