MAINOS

Leirintäalueen kioski ryöstettiin Ikaalisissa – Teleskooppipatukka ja teräase kättäpidempinä

Uutiset

Samuli Kinnari

Ikaalisissa leirintäalueen kioskin ryöstäneet nuori mies ja nuori nainen jäivät nopeasti kiinni myöhään lauantai-iltana. Manso Campingin omistajia uhattiin teräaseella ja teleskooppipatukalla. Epäillyt ovat jämijärveläiset vuonna 1993 syntynyt mies ja vuonna 1994 syntynyt nainen. Paikan lähellä olleet kaksi poliisipartiota tavoittivat ja pidättivät ryöstäjät nopeasti. Toisella epäillyistä on jonkin verran rikollista taustaa, mutta ei näin vakavasta rikoksesta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top