MAINOS

Hallitus torppasi Huittisten säästöohjelman

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittisissa raportti kaupungin talouden tilasta ja säästöohjelma eivät etene valtuuston käsittelyyn. Kaupunginhallitus äänesti nurin kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaan esityksen maanantai-iltana. Äänestyksessä keskustan ryhmä repesi.

Hallituksen kokouksessa vasemmiston Sisko Sarjomaa esitti ryhmätoverinsa Tanja Sivusen ja sosialidemokraattien Aila Hännisen kannattamana, että kaupunginhallitus ei esitä raporttia valtuustolle. Äänestyksessä he saivat tuekseen keskustalaiset Satu Törmän ja Arto Metsämäen. Kaupunginjohtajan esitystä raportin viemisestä valtuustoon kannattivat hallituksen puheenjohtaja, keskustan Aimo Lepistö, kokoomuslaiset Henna Stenfors ja Mika Stenfors sekä perussuomalaisten Simo Riuttamäki.

Huittinen pestasi alkuvuodesta konsultin selvittämään kaupungin taloustilannetta ja kätilöimään säästöohjelmaa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top