Kehitysvammaisten Kesätapahtumaan tulossa yli 800 osallistujaa

Uutiset

Avatar photo

Sastamalassa yksi Vammaisten Kulttuuriviikon juhlavuoden tapahtumista on Kehitysvammaisten Kesätapahtuma torstaina 7. kesäkuuta. Ulkoilu- ja urheilutapahtumaan on tulossa yli kahdeksansataa osallistujaa ympäri Pirkanmaata ja Satakunnasta lähikuntien alueelta.

Sastamalassa yksi Vammaisten Kulttuuriviikon juhlavuoden tapahtumista on Kehitysvammaisten Kesätapahtuma torstaina 7. kesäkuuta. Ulkoilu- ja urheilutapahtumaan on tulossa yli kahdeksansataa osallistujaa ympäri Pirkanmaata ja Satakunnasta lähikuntien alueelta.

Kehitysvammaisten Kesätapahtuma järjestetään Keskuskentän ja Muistolan koulun ympäristössä. Yleisö on tervetullut seuraamaan tapahtumaa ja kannustamaan urheilijoita. Avajaiset ovat kello 9.30, toimintapisteissä tapahtuu kello 10-13 ja päätösjuhlaa vietetään kello 13-14.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Sastamalan Toimintakeskus.

· ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat