Valtuusto hyväksyi Kymppikorttelin kaavan ja Bäckmanin tornihuvilan remontin

Uutiset

Sastamalan kaupunginvaltuusto hyväksyi maanantai-illan kokouksessaan Kymppikorttelin uuden kaavaversion. Edellinen versio torppasi valituksiin, joiden käsittelyä kaupunki ei halunnut jäädä odottamaan. Uusi versio on edennyt myötätuulessa. Siinä kerrostaloja on madallettu.

Valtuusto päätti myös, että Bäckmanin talon tornihuvila remontoidaan ulkoa. Hankkeeseen on luvassa EAKR-rahoitusta. Koko hankkeen kustannusarvio on 450 000 euroa, josta kaupungin maksettavaksi hankerahoituksen jälkeen jää 250 000 euroa.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top