MAINOS

Radio 957 vaikeni – Radio City Tampere aloitti

Uutiset

Samuli Kinnari

Tamperelaisen Radio 957:n lähetys päättyi juhannusviikonloppuun. Tänään maanantaina kanavan taajuuksilla aloitti Radio City Tampere. Vastaavan järjestelyn SBS Media toteutti myös muutamassa muussa kaupunkiradiossa. Syynä on kilpailun koventuminen. Järjestely vaikuttaa työnkuviin ja tehtäviin. “Olemme aloittaneet yt-neuvottelut, joilla saattaa olla henkilöstövaikutuksia alueellisissa toimituksissa”, sanoo  SBS Median toimitusjohtaja Leena Puntila.

Radio City Tampereella on lähetin Sastamalassa taajuudella 89,5 MHz.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top