Poliisi varoittaa varaskaksikosta

Uutiset

Kokemäen poliisi varoittaa Huittisissa liikkuneita miehestä ja naisesta, jotka myöhään keskiviikkoiltana tunkeutuivat erääseen asuntoon ja varastivat muun muassa käteistä rahaa. Poliisi kaipaa varkaiden henkilöllisyydestä vinkkejä. Tuntomerkeiksi on kirjattu, että hyvää suomea puhunut nainen on noin 20-vuotias, hänellä on epätasaiset hampaat ja kauneuspilkku kasvoissa. Kaksikko oli liikkunut Huittisissa tummansinisellä farmari-Volvolla, josta poliisi myös on kiinnostunut.

Vihjeitä otetaan vastaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Kokemäen poliisin puhelinnumerossa 071 874 7555.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top