Yhä useampi kunta antaa vauvalahjoja

Uutiset

Samuli Kinnari

Neljäsosa kunnista muistaa vastasyntyneitä kuntalaisiaan jonkinlaisella lahjalla. Kuntaliiton kyselyn mukaan vauvalahjoja annetaan etenkin pienissä kunnissa. Tyypillisimpiä ovat rahalahjat tai lahjakortit paikallisiin liikkeisiin. Vauvoja ja heidän perheitään muistetaan myös kukilla, sukilla, astioilla, vaatteilla tai vaikkapa lampaantaljalla.

“Vauvalahja voi olla kilpailuvaltti uusien asukkaiden houkuttelussa, mutta se on etenkin lapsiystävällisen imagon rakentamisessa tärkeä tekijä”, sanoo Kuntaliiton erityisasiantuntija Anna-Maija Haliseva-Lahtinen.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Esimerkiksi Kokemäellä vastasyntyneitä ja kaupunkiin muuttavia alle 1-vuotiaita muistetaan lahjakortilla. Pöytyällä puolestaan kunta maksaa äidin synnytyssairaalakuluja ja Urjalassa vauva saa kastemaljan.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top