Rytkölä: Poliisin akavalaiset kannattavat uudistusta

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan apulaispoliisipäällikkö Antero Rytkölä seisoo esitetyn poliisiuudistuksen takana. Rytkölä on poliisihallinnon akavalaisten valtakunnallinen luottamusmies sekä akavalaisia edustavan Poliisihallinnon Päälliköt ja Asiantuntijat PolPA ry:n puheenjohtaja.

“Poliisin akavalaiset kannattavat uudistusta esitetyssä muodossa, vaikka se sisältää monia karvaita ratkaisuja”, sanoo poliisin akavalaisten luottamusmies Antero Rytkölä. Esitys on tarjolla olevista huonoista vaihtoehdoista vähiten huono.

Antero Rytkölä on poliisiuudistusta valmistelleen työryhmän jäsen, eikä nähnyt tarvetta jättää eriävää mielipidettä.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top