Anderssonin tukena jo kaksi Facebook-ryhmää

Uutiset

Facebookiin on luotu jo kaksi ryhmää Sylvään koulun rehtorin Jari Anderssonin tueksi. Myöhään lauantai-iltana Jari Anderssonin kannatusryhmään oli liittynyt 236 ja Pro Jari Andersson -ryhmään 56 jäsentä. Apulaisoikeuskansleri antoi rehtori Anderssonille ja Sastamalan kaupunginhallitukselle huomautuksen tupakoivien oppilaiden rankaisemisesta tukiopetuksella ja koulumatkoilla ilmenneeseen kiusaamiseen puuttumisesta. Päätös on herättänyt vilkkaan julkisen keskustelun siitä, onko nykyinen lainsäädäntö toimiva ja koulun toimivalta ajantasalla.

FACEBOOK | Jari Anderssonin kannatusryhmä

FACEBOOK | Pro Jari Andersson

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top