Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Keikyän uimahalli voi aueta uudelleen

Uutiset

Sastamalassa Keikyän uimahalli saattaa aueta uudelleen. Kaupunki teettää kuntoarviot Keikyän ja Kiikan uimahalleihin.

Sastamalassa Keikyän uimahalli saattaa aueta uudelleen. Kaupunki teettää kuntoarviot Keikyän ja Kiikan uimahalleihin. Keikyän uimahallin omistaa Kemira Chemicals Oy. Kesään saakka kaupunki piti uimahallia auki. Keikyän uimahallin sulkeutumisen myötä varsinkin liikuntaesteisten uintimahdollisuudet Sastamalassa heikkenivät, koska Kiikan uimahallissa ei ole hissiä. Sellaisen rakentaminen maksaisi 100 000 – 150 000 euroa. Keikyän uimahallin mahdollinen avautuminen uudelleen ratkennee syksyn talousarviokäsittelyssä.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top