ILMOITUS

Maisematiemaratonille odotetaan yli kolmeasataa juoksijaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Tänään lauantaina Taikayöntiellä Urjalasta Punkalaitumen kautta Huittisiin juostaan Maisematiemaraton. Kuudennelletoista maratonille odotellaan yli kolmeasataa juoksijaa, sillä ennakkoon ilmoittautuneita on lähes kaksisataa.

Starttipistooli paukahtaa maratoonareille Urjalan Valajärvellä kello 12 ja puolimaratoonareille Punkalaitumen Haviokoskella kello 13. Varttimaratoonarit kipaisevat noin kympin lenkin Huittisten vanhalta meijeriltä kello 13. Minimaratoonarit juoksevat Huittisten keskustassa ja kaikkein pienimmät urheilukentällä.

Tulokset julkaistaan lauantai-iltana Maisematiemaratonin kotisivuilla.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top