ILMOITUS

Kokemäki näpäyttämässä verottajaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Verohallinto on saamassa Kokemäen kaupungilta muistutuksen Kokemäen verotoimiston aukioloaikojen supistamisesta ja kaavailuista lakkauttaa toimipiste. Kaupunki ei ole tyytyväinen verottajan toimipistesuunnitelman valmisteluun.

Kaupunginjohtaja Markus Ojakoski ehdottaa maanantaina kokoontuvalle kaupunginhallitukselle, että kaupunki antaa Verohallinnolle muistutuksen. Siinä muun muassa todettaisiin kaupungin katsovan, että verottajan puutteellisesti valmisteltu toimipistesuunnitelma on valmisteltava uudelleen läpinäkyvällä tavalla.

Kokemäen verotoimiston aukioloaika supistui syyskuun puolivälissä yhteen päivään. Verottaja kaavailee toimipisteen lakkauttamista ensi vuonna.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top