MAINOS

Radio Musa on vuoden paras radio

Uutiset

Samuli Kinnari

Tamperelainen Radio Musa on nimetty vuoden parhaaksi radioksi. Valinnan teki Suomen Radio- ja TV-selostajien liitto, johon kuuluu yli 700 jäsentä.

Radio Musan palkitsemista perusteltiin muun muassa monipuolisella musiikilla ja kiinnostavalla ohjelmistolla sekä aikuisväestön ottamisella huomioon. “Alan ammattilaisten antama tunnustus lämmittää luonnollisesti tekijöiden mieltä. Mutta vielä tärkeämpi tunnustus tulee kuulijoilta. Radio Musalle on ollut sosiaalinen tilaus. Meitä kuuntelevat radion suurkuluttajat, jotka ovat kuulolla koko päivän ja usein myös koko yön. Teemme siis työtä, jolla on tarkoitus”, muotoilee ohjelmapäällikkö Pentti Teräväinen.

Radio Musa lähettää kolmen kuukauden lyhytaikaisella radioluvalla Tampereelta taajuudella 88,7 MHz. Tuorein eli syyskuun alussa alkanut lupa on voimassa marraskuun loppuun. Radiota pyörittävät Aija ja Pentti Teräväinen laajan avustajajoukon kera.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top