MAINOS

Kultaliike ryöstettiin aseellisesti Nokialla

Uutiset

Samuli Kinnari

Nokian keskustassa Korkeemäenkadulla ryöstettiin Timanttiset-kultaliike aseella uhaten lauantaina kello 11.30.

Liikkeeseen tuli kaksi noin 30-vuotiasta miestä, joista ainakin toisella oli tummat tai tummahkot reisitaskulliset työhousut. Toisella oli likaiset, valkoiset tennarit tai skeittikengät. Miehet olivat noin 180-185 senttiä pitkiä ja he puhuivat hyvää suomea. Ainakin toisella oli ase, jolla myyjää uhattiin.

Ryöstösaaliista ja sen arvosta ei vielä ole tietoa. Poliisi pyytää havaintoja tekijöistä sekä heidän mahdollisesti käyttämästään ajoneuvosta ja sen poistumissuunnasta. Tietoja otetaan vastaan puhelinnumeroissa 050 395 4197 ja 07187 45800 sekä sähköpostiosoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa(a)poliisi.fi.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top