Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Viisari värähti Huittisissa ja Harjavallassa

Uutiset

Harjavallassa Eurantiellä rattijuoppo ajoi ojaan lauantain vastaisena yönä. Huittisissa ajeli päissään 50-luvulla syntynyt mies.

Huittisissa epäillään 50-luvulla syntyneen miehen syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen perjantaina alkuillasta. Poliisi tavoitti kuljettajan tämän kotoa. Alkoholia oli uloshengitysilmassa 0,79 mg/l. Mies kyydittiin verikokeeseen.

Harjavallassa Eurantiellä henkilöauto ajoi ojaan lauantain vastaisena yönä. Poliisipartio puhallutti kuljettajan, jolla alkoholia uloshengitysilmassa oli 0,63 mg/l. Hänet vietiin verikokeeseen. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top