ILMOITUS

Sammunjoen kosket kunnostetaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Kalataloudelliset kunnostustyöt Huittisten Sammunjoella alkoivat syyskuussa. Tavoitteena on parantaa erityisesti virtakutuisten vaelluskalalajien lisääntymis- ja kasvuoloja. Tällaisia ovat esimerkiksi taimen ja toutain. Sammunjoen uoman rakennetta monipuolistetaan siten, että sinne tulee soraikkoja kalojen kutua varten ja sopivia alueita myös eri-ikäisten poikasten elinalueiksi. Kunnostuksen tuloksena kohenevat toki kaikkien kalojen ja rapujen elinolot.

Kunnostustyöt on määrä saada valmiiksi syksyn aikana. Jos vesiolosuhteet osoittautuvat ylivoimaisiksi, siirretään osa töistä ensi vuodelle.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top