MAINOS

Suonpää kiistää syytteen

Uutiset

Mika Hyssi

Tyrvään Sanomat uutisoi torstaina verkkolehdessään, että Vammalan Yrittäjien puheenjohtajaa ja Pirkanmaan Yrittäjien varapuheenjohtajaa Samuli Suonpäätä syytetään törkeästä kirjanpitorikoksesta ja avunannosta törkeään veropetokseen. Asia liittyy loviisalaisessa yrityksessä epäiltyyn laajaan talousrikosvyyhteen, jota puidaan parhaillaan Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Kuittitehtailua epäillään yrityksessä tapahtuneen kymmenen vuoden ajan. Kuittikaupasta ei epäillä ketään sastamalalaista.

Samuli Suonpää vahvistaa Sopulille, että hän on saanut syytteen. “Olen, luonnollisesti, kiistänyt syytteen”, Suonpää toteaa. Samuli Suonpää kertoo, että hänen omistamansa tilitoimisto hoiti parin vuoden ajan yrityksen taloushallintoa. “En myöskään usko, että kukaan minun silloisista työntekijöistäni on syyllistynyt asiassa rikokseen”, Suonpää sanoo.

Kunnallisvaaleissa Samuli Suonpää on ehdokkaana kokoomuksen listalla. “Juuri ehdokkuuden vuoksi Tyrvään Sanomilla oli kiire asian julkistamisessa, vaikka en julkisuuden henkilö olekaan”, hän pohtii.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top