ILMOITUS

Suonpää vetäytyy Pirkanmaan Yrittäjien varapuheenjohtajuudesta

Uutiset

Samuli Kinnari

Samuli Suonpää vetäytyy Pirkanmaan Yrittäjien varapuheenjohtajan tehtävästä, kunnes oikeus on ratkaissut hänen saamansa syytteen. “Jos päätös saadaan ennen järjestön syyskokousta, olen toki kiinnostunut jatkamaan varapuheenjohtajana”, hän sanoo.

“Pirkanmaan Yrittäjillä on kolme varapuheenjohtajaa. Samuli Suonpää on hoitanut järjestön kuntavaikuttamista ja Samulin ansiota on pitkälti se, että yrittäjät ovat nyt aktivoituneet kuntavaaleissa”, kertoo Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Jari Jokilampi. Tapausta Jokilampi luonnehtii ikäväksi. “Suonpää osoittaa kiitettävää suoraselkäisyyttä jättäytymällä pois keskeisistä luottamustehtävistä siksi aikaa, kun asia on kesken. Oikeusvaltion periaatteisiin kuuluu, että jokainen on syytön ennen kuin syylliseksi todetaan”, Jokilampi jatkaa.

Samuli Suonpää on myös Vammalan Yrittäjien puheenjohtaja. “Vammalan Yrittäjien toiminta ja Samuli Suonpään yritystoiminta ovat kaksi eri asiaa ja ne eivät liity toisiinsa”, kertoo Vammalan Yrittäjien varapuheenjohtaja Tapani Matintalo. “Yrittäjäjärjestön toiminta on pääsääntöisesti yrittäjien edunvalvontaa ja lisäksi siihen kuuluu verkostoitumista ja erilaisia tapahtumia. Tätä toimintaa Samuli Suonpää on hoitanut ansiokkaasti usean vuoden ajan”, hän toteaa. Samuli Suonpää on jo keväällä ilmoittanut, että hän tulee jättämään Vammalan Yrittäjien puheenjohtajan tehtävät kuluvan kolmannen kauden päätyttyä. “Mikäli Suonpää ja yrittäjät katsovat, että hän ei voi jatkaa yrittäjien hallituksessa, löytyy hänelle jatkossa varmasti muuta työtä järjestössämme”, Matintalo sanoo.

Tapaus nousi esille Tyrvään Sanomien uutisoitua asiasta torstaina. Samuli Suonpää on saanut syytteen verorikoksista. Asia koskee Suonpään asiakasyritystä, jota epäillään kuittikaupan harjoittamisesta yli kymmenen vuoden ajalta ja jonka taloushallintoa on parin vuoden ajan hoidettu Suonpään omistamassa tilitoimistossa. Samuli Suonpää on kiistänyt syytteen.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top