MAINOS

Sastamalan valtuustoon 17 uutta valtuutettua

Uutiset

Mika Hyssi

Sastamalan alustava laskenta on valmistunut. Perussuomalaiset nousivat Sastamalan vaalivoittajaksi keräten kuusi uutta valtuustopaikkaa.

Sastamalan kaupunginvaltuustoon nousee 17 uutta valtuutettua. Alustavan laskennan mukaan valtuustossa aloittavat Ilkka Ekojärvi (kesk.), Pentti Haapahuhta (ps.), Sari Henriksson (ps.), Raija Hituri (kesk.), Petri Holappa (kok.), Heikki Horila (sd.), Kari Kaaja (kok.), Pentti Lahtinen (sd.), Heljä Leppäniemi (sd.), Jussi Mikkola (kok.), Matti Rintamäki (kesk.), Leena Saarela (vas.), Helena Santa (kesk.), Katariina Siuronen (ps.), Johanna Toivo (sd.) ja Olli Välimäki (ps.).

Uutena valtuutettuna aloittaa myös paikkakunnan ylivoimainen ääniharava, 21-vuotias Ilmari Nurminen (sd.). Nurminen sai 812 ääntä. Toiseksi eniten ääniä keräsi kokoomuksen Jari Andersson (410 ääntä) ja kolmanneksi eniten kokoomuksen Arto Satonen (361 ääntä).

Valtuustopaikkoja oli jaossa 59 kappaletta, jotka jakautuvat seuraavasti:

Kansallinen Kokoomus 16
Suomen Keskusta 15
Suomen Sosialidemokraattinen Puolue 11
Perussuomalaiset 8
Vasemmistoliitto 4
Kristillisdemokraatit 3
Vihreä liitto 2

Sastamalan äänestysprosentti on 62,2 prosenttia.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top