Kaupunginhallitus äänesti: Keikyän uimahalli auki vuodenvaihteessa

Uutiset

Sastamalan kaupunginhallitus avaisi Keikyän uimahallin ensi vuoden alussa. Äänin 5-8 päätökseksi tulleen esityksen teki kokoomuksen Päivi Pelttari keskustan Pertti Hakasen kannattamana. Keikyän uimahallin käyttökustannukset palautetaan talousarvioon, samoin lisätään Keikyän ja Kiikan uimahallien pakolliset kunnossapitotyöt.

Kaupunginjohtaja Paavo Salli esitti uimahallikysymyksen ratkaisemista talousarviokokouksessa, jolloin kaikki talousarvion muutokset ratkaistaan samalla kertaa. Äänestyksessä kaupunginjohtajan esitys sai viisi ääntä ja Pelttarin esitys kahdeksan.

Kokouksessa oli ilmassa myös kolmas esitys. Sosialidemokraattien Ilmari Nurminen esitti, että kaupunki jatkaa valmisteluja uuden uimahallin rakentamiseksi. Esitystä kannattivat kristillisdemokraattien Jukka-Pekka Selin, vasemmistoliiton Leena Saarela ja sosialidemokraattien Jenni Jokinen. Nurminen kuitenkin veti esityksensä pois ja ilmoitti kannattavansa kaupunginjohtajan esitystä.

Äänestyksessä kaupunginjohtajan esityksen puolesta äänestivät sosialidemokraattien Jenni Jokinen ja Ilmari Nurminen, vasemmistoliiton Leena Saarela, kristillisdemokraattien Jukka-Pekka Selin ja kokoomuksen Jari Andersson. Päivi Pelttarin esitystä kannattivat kokoomuksesta Pelttarin lisäksi Maria Matintalo ja Marko Suoniemi, keskustan Pertti Hakanen, Pauli Mäkelä ja Taina Niemi, sekä perussuomalaisten Aatto Liukko-Sipi ja Maire Villo.

Sastamalan kaupunginvaltuusto pääsee ottamaan uimahallikysymykseen kantaa talousarviokokouksessaan 17. joulukuuta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top