MAINOS

Sastamalan kaupunginjohtajaksi kaksitoista hakijaa – Andersson mukana

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan kaupunginjohtajan virkaan tuli kaksitoista hakemusta. Hakijat ovat rehtori, kasvatustieteiden maisteri Jari Andersson Sastamalasta, Laihian kunnanjohtajana toiminut valtiotieteiden kandidaatti Hilkka Annola Tampereelta, yrittäjä, humanististen tieteiden kandidaatti Erkki Eerola Tampereelta, Puolustusvoimien Pirkanmaan aluetoimiston päällikkö, yleisesikuntaupseeri Matti Eskola Tampereelta, toimitusjohtaja, kauppatieteiden maisteri Kimmo Hietala Vantaalta, toiminnanjohtaja, kauppatieteiden maisteri Kari Kuusisto Espoosta, aluejohtaja, kauppatieteiden maisteri Jouni Latva-Pirilä Tampereelta, Urjalan kunnanjohtaja, hallintotieteiden maisteri Hannu Maijala, Parkanon kaupunginjohtaja, totieteiden maisteri Jarkko Malmberg Parkanosta, toimitusjohtaja, kauppatieteiden maisteri Pasi Mäkinen Helsingistä, Ruskon kunnanjohtaja, hallintotieteiden maisteri Arto Oikarinen Ruskosta ja kehityspäällikkö, hallintotieteiden tohtori Pasi-Heikki Rannisto Tampereelta.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top