Verottaja sulkee Sastamalan ja Kokemäen toimistot

Uutiset

Samuli Kinnari

Verohallinto sulkee Sastamalan toimiston vuoden 2014 alussa sekä Kokemäen ja Kankaanpään toimistot vuoden 2015 alussa. Viestintäpäällikkö Merja Kangas sanoo, että yhä useampi asiakas käyttää Verohallinnon palveluja verkossa. Kaikkiaan verottaja sulkee kaksikymmentä pientä toimipistettä eri puolilla Suomea. Muutosten vuoksi ketään ei irtisanota eikä vakinaisen henkilöstön edellytetä siirtyvän työskentelemään normaalin työssäkäyntialueen ulkopuolelle.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top