Jukka-Pekka Palviainen: "On hienoa työskennellä kirjailijana juuri Sastamalassa"

Uutiset

Avatar photo

Kirjailija Jukka-Pekka Palviainen kertoo kirjoittaneensa kaikki julkaistut kaunokirjalliset tekstinsä saman ikkunan ääressä Sastamalassa.

Karo Hämäläinen haastattelee Jukka-Pekka Palviaista.

Kirjailija Jukka-Pekka Palviainen kertoo kirjoittaneensa kaikki julkaistut kaunokirjalliset tekstinsä saman ikkunan ääressä Sastamalassa. "Vain tietokoneet, tulostimet, pöydät ja tuolit ovat vaihtuneet, sekasotku työhuoneessa pahentunut ja mies vanhentunut", hän sanoo. Sastamala on Palviaisen mielestä kirjailijalle hyvä paikka. "On hienoa työskennellä kirjailijana juuri Sastamalassa, koska alueella on niin vankka kirjallinen perinne ja kaupunki on niin voimakkaasti profiloitunut kirjakaupungiksi", toteaa hän.

Jukka-Pekka Palviainen on Vanhan kirjallisuuden päivien, Kirjasten ja Pukstaavin vakiovieras. "Kun muutimme Vammalaan, Tyrvään kirjakaupan kellari oli meille varsinainen aarreaitta. Sittemmin kotimme on tullut niin täyteen kirjoja, että on mahdotonta hankkia itselle kaikkia niitä kirjoja, jotka haluaisi. Onneksi Sastamalassa on kodikas kirjasto, josta saa ystävällistä palvelua", Palviainen kiittelee.

Sastamalan kaupungin kulttuuripalkinto luovutettiin kirjailija Jukka-Pekka Palviaiselle itsenäisyyspäivänä.

· · · ·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat