ILMOITUS

Vammalan Yrittäjien ex-puheenjohtajalle ehdollista ja liiketoimintakielto

Uutiset

Samuli Kinnari

Entinen Vammalan Yrittäjien puheenjohtaja Samuli Suonpää on tuomittu Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa törkeästä veropetoksesta ja törkeästä kirjanpitorikoksesta, kertoo Alueviesti. Suonpää sai yhden vuoden ja seitsemän kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen. Lisäksi hänet määrättiin viiden vuoden liiketoimintakieltoon.

Korvauksia Samuli Suonpää ja jutun päätekijä Reijo Sakari Rieppo joutuvat yhteisvastuullisesti maksamaan lähes 338 900 euroa. Rieppo tuomittiin neljäksi vuodeksi vankeuteen ja seitsemän vuoden liiketoimintakieltoon. Suonpään tuomio ei liity päätekijän harjoittamaan kuittikauppaan.

Jutussa on kyse talousrikosvyyhdestä, jossa harhautettiin muun muassa verottajaa.

ALUEVIESTI | Entiselle yrittäjien puheenjohtajalle ehdollista ja liiketoimintakielto

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top