ILMOITUS

Sataedusta toimialajohtoinen

Uutiset

Samuli Kinnari

Satakunnan koulutuskuntayhtymä muuttuu vuoden alussa toimialajohtoiseksi. Jatkossa kaikki koulutukset järjestetään Sataedu-nimellä. Nimet Satakunnan ammattiopisto ja Satakunnan aikuiskoulutuskeskus poistuvat käytöstä.

Uusina toimialarehtoreina aloittavat vuoden alussa palvelutoimialalla Anne Laine ja tekniikkatoimialalla Hannu Mansikkakorpi. Laine on toiminut aiemmin rehtorina Harjavallan yksikössä ja Mansikkakorpi vastaavassa tehtävässä Kankaanpäässä. Satakunnan koulutusyhtymän johtamisesta ja kehittämisestä vastaa jatkossakin koulutuskuntayhtymän johtaja Matti Isokallio.

Sataedu kouluttaa nuoria yli kahteenkymmeneen ammattiin viidellä paikkakunnalla.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top