Macbeth jatkaa RTT:n suomalais-brittiläistä yhteistyötä

Uutiset

Samuli Kinnari

RTT: Miten äkäpussi kesytetään

Kesällä 2011 RTT esitti Ian Nicholsonin ohjauksessa Shakespearen näytelmän Miten äkäpussi kesytetään. Vasemmalta Bianca (Eveliina Suuniitty) ja Hortensio (Piritta Ruutikainen). Kuva Ilari Mehtonen.

Kolmekymmenvuotias Romulan Taiteellinen Teatteri esittää ensi kesänä Sarkia-näyttämöllä Sastamalan Kiikassa William Shakespearen näytelmän Macbeth. Esitykset ovat 25.7.-6.8.

Macbeth jatkaa RTT:n suomalais-brittiläisten tuotantojen sarjaa. Näytelmän ohjaaja Chris Spring ja visuaalinen suunnittelija Joanne Greenwood ovat Englannista.

RTT etsii Macbethiin näyttelijöitä, taistelijoita, puvustajia, lavastajia ja tuotantoryhmää. Mukaan voi ilmoittautua täyttämällä viimeistään 21.1. kyselyn osoitteessa www.romulantaiteellinenteatteri.com/macbeth-kysely.

Macbethin ryhmäharjoituksia on tammi-kesäkuussa Sastamalan Opiston kurssina viikonloppuisin. Pääsiäisenä on työpaja ohjaajan ja visuaalisen suunnittelijan kanssa. Harjoitusten tiivisjakso ennen esityksiä alkaa 8.7. RTT on harrastajateatteri, eli luonnollisesti esimerkiksi esiintymispalkkioita ei makseta.

Aiemmin Romulan Taiteellinen Teatteri on esittänyt William Shakespearen näytelmät Myrsky (1996), Kesäyön uni (2001), Romeo ja Julia (2006) sekä Miten äkäpussi kesytetään (2011). Chris Springin ohjauksia ovat kolme ensimmäistä, neljännen ohjasi Ian Nicholson. Joanne Greenwood on visualisoinut kaikki.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top