112-päivä tänä vuonna monikossa

Uutiset

Tänä vuonna 112-päivää vietetään useana päivänä. Osa vapaapalokunnista järjestää tapahtumia jo viikonloppuna esimerkiksi avointen ovien ja toiminnan esittelyn merkeissä. Vuosittaisen 112-päivän jatkuvana teemana on arjen sankaruus.

Tapahtumia järjestävät esimerkiksi lauantaina Punkalaitumen VPK kello 11-15, Vampulan VPK kello 12-15 ja Huhtamon VPK kello 12-14, sunnuntaina Illon VKP kello 12-15 ja maanantaina Tyrvään VPK:n Vihattulan osasto kello 17-18.30.

Valtakunnallisen 112-päivän teeman ohella moni vapaapalokunta haluaa herätellä uusia jäseniä mukaan VPK-toimintaan.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top