Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Rattijuoppo kolhaisi vastaantulijaa Köyliössä

Uutiset

Satakunnan poliisi yhytti viikonlopun liikenteestä lukuisia päihtyneitä kuljettajia.

Satakunnan poliisi yhytti viikonlopun liikenteestä lukuisia päihtyneitä kuljettajia.

Varhain lauantaiaamuna puoli kuuden aikaan nuori köyliöläisnainen kuljetti autoa Säkylän ja Köyliön välillä vahvasti päihtyneenä. Poliisi tavoitti vuonna -93 syntyneen naisen tämän kotoa. Puhallus tarkkuusalkometriin antoi tulokseksi 0,59 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.

Myöhään perjantai-iltana puoli kahdentoista aikaan Köyliössä Kirkkosaarentiellä köyliöläisnainen kolhaisi autollaan vastaantulevan auton sivupeiliä. Vuonna -47 syntynyt nainen oli ennättänyt kotiinsa, kun poliisi tavoitti hänet. Puhallustesti kertoi ajokunnoksi 1,7 promillea.

Poliisia työllistivät viikonloppuna myös tappelunujakat sekä ravintoloissa että niiden läheisyydessä ulkona.

· ·

Mainos

Mainos - Samuli Kinnari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top