MAINOS

Rattijuoppo kolhaisi vastaantulijaa Köyliössä

Uutiset

Samuli Kinnari

Satakunnan poliisi yhytti viikonlopun liikenteestä lukuisia päihtyneitä kuljettajia.

Varhain lauantaiaamuna puoli kuuden aikaan nuori köyliöläisnainen kuljetti autoa Säkylän ja Köyliön välillä vahvasti päihtyneenä. Poliisi tavoitti vuonna -93 syntyneen naisen tämän kotoa. Puhallus tarkkuusalkometriin antoi tulokseksi 0,59 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.

Myöhään perjantai-iltana puoli kahdentoista aikaan Köyliössä Kirkkosaarentiellä köyliöläisnainen kolhaisi autollaan vastaantulevan auton sivupeiliä. Vuonna -47 syntynyt nainen oli ennättänyt kotiinsa, kun poliisi tavoitti hänet. Puhallustesti kertoi ajokunnoksi 1,7 promillea.

Poliisia työllistivät viikonloppuna myös tappelunujakat sekä ravintoloissa että niiden läheisyydessä ulkona.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top