MAINOS

VaLePa on Satakunnan vuoden joukkue

Uutiset

Samuli Kinnari

Lentopallon hallitseva Suomen mestari Vammalan Lentopallo on valittu Satakunnan vuoden joukkueeksi. Tunnustus myönnettiin lauantai-iltana Lounais-Suomen Urheilugaalassa, jossa palkittiin Satakunnan ja Varsinais-Suomen menestyneitä urheilijoita sekä taustajoukkoja ja elämäntyönsä urheilun parissa tehneitä. Vuoden seuratyöntekijöitä nimettiin yhteensä neljäkymmentä.

Lounais-Suomen Liikunta- ja urheilu toimii vanhan Turun ja Porin läänin alueella. Pirkanmaan puolelta VaLePa saatettiin palkita satakuntalaisella palkinnolla, koska useat seurat maakuntarajalta suuntautuvat liikunta- ja urheilutoiminnassa vanhasta muistista Satakuntaan.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top