MAINOS

Kemiran työntekijät haluavat aloittaa yt:t myös Äetsässä

Uutiset

Samuli Kinnari

Kemiran työntekijät ovat tehneet esityksen yhteistoimintaneuvottelujen aloittamisesta myös Äetsän tehtaalla. Työntekijöiden esityksen taustalla on syys-lokakuussa käyty yt-menettely, joka johti henkilöstön vähennyksiin. Työntekijöiden mielestä saneeraus oli ylimitoitettu ja yhtiöltä karkea arviointivirhe. Se on henkilöstön mielestä johtanut muun muassa tuotannon häiriytymiseen sekä työ- ja ympäristöturvallisuuden heikentymiseen. Työntekijät katsovat, että Kemiran tuotanto- ja innovaatiokyvyn varmistaminen edellyttää nykyistä olennaisesti vahvempia henkilöresursseja ja ydinosaamisen pitämistä yhtiön omissa käsissä.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top