Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Lähituottajat kokoontuivat tuotteistamaan Kokemäellä

Uutiset

Torstai-iltana Ali-Ketolan tilalla Kokemäellä kokoontui käsityöläisiä, matkailuyrittäjiä ja lähiruoan tuottajia tuotteistamisen äärelle. Tästä läheltä -hankkeen järjestämässä koulutuksessa suunniteltiin tuotepaketteja, joissa yhdistyvät eri alojen yrittäjien vahvuudet.

Torstai-iltana Ali-Ketolan tilalla Kokemäellä kokoontui käsityöläisiä, matkailuyrittäjiä ja lähiruoan tuottajia tuotteistamisen äärelle. Tästä läheltä -hankkeen järjestämässä koulutuksessa suunniteltiin tuotepaketteja, joissa yhdistyvät eri alojen yrittäjien vahvuudet. Illan vetäneellä kouluttaja Liisa Tyllilällä on vuosien kokemus erityisesti matkailutuotteistamisen saralta.

Tuotteistamiskoulutus käynnisti Satakunnan pientuotannon verkkokauppa- ja agentuurimahdollisuuksien kartoitushankkeen tapahtumavuoden. Tuttavallisemmin Tästä läheltä -hanke järjestää kuluvan vuoden aikana yrittäjille maksuttomia koulutuksia lisäksi esimerkiksi verkkokaupan, sosiaalisten medioiden ja varausjärjestelmien tiimoilta. Hanke mahdollistaa myös konkreettisia myynti- ja markkinointitapahtumia, joissa kuluttajat pääsevät tutustumaan alueen käsityöläisiin, matkailuyrittäjiin ja lähiruoan tuottajiin.

"Hankkeen tavoitteena on kehittää ja rohkaista matkailuyrittäjien, käsityöläisten ja lähiruoan tuottajien liiketoiminta uudelle tasolle. Verkkokauppa, yhteiset tuotepaketit ja yhteinen varausjärjestelmä tulevat olemaan hankkeen suurimpia tavoitteita", sanoo projektikoordinaattori Tiina Hämäläinen.

Kokemäen kaupungin hallinnoimassa Tästä läheltä -hankkeessa ovat mukana myös Huittinen ja Nakkila.

· · · ·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top