Reisuköppi Herra Hakkaraisen talolle

Uutiset

Sastamalan Oppaat ry on myöntänyt vuoden 2013 Sastamalan Reisuköpin eli Matkasauvan Herra Hakkaraisen talolle. Tunnustuksen yhdistys jakaa vuosittain kansainvälisenä matkailuoppaan päivänä 21. helmikuuta.

Herra Hakkaraisen talossa Marttilankadun varrella on kohta kymmenen vuoden ajan päässyt mukaan Mauri Kunnaksen tarinoiden maailmaan. Suosittu koko perheen matkailukohde avattiin 27. kesäkuuta vuonna 2003. Herra Hakkaraisen talo on Sastamalan Oppaiden ja koko seudun matkailuväen pitkäaikainen ja tärkeä yhteistyökumppani.

“Herra Hakkaraisen talo on yksi Sastamalan kaupungin vetovoimaisimmista kohteista. Unissaan kävelevä Herra Hakkarainen on houkutellut monet innokkaat ihailijat, niin lapset kuin aikuisetkin Sastamalaan. Talon suosio on kasvanut ja ennätyksellinen kävijämäärä saavutettiin viime vuonna. Herra Hakkaraisen talossa elävät ja asuvat satu ja kirja. Siitä olemme ylpeitä täällä Suomen kirjapääkaupungissa”, sanoo Sastamalan Oppaiden kunniapuheenjohtaja Maiju Vuorenoja.

Sastamalan Reisuköppi eli Matkasauva on Sastamalan Oppaiden huomionosoitus paikalliselle yhteistyökumppanilleen. Herra Hakkaraisen
talo sai järjestyksessään neljännen Reisuköpin.

“Herra Hakkaraisen talossa lyövät leikit ja mielikuvamatkat kättä toisilleen. Lapset saavat taituroida Kunnaksen ritarihahmojen maailmassa, käydä kauppaa Kinkeliinin puodissa ja vaikkapa seikkailla avaruudessa. Kaikki saman katon alla. Iloisin mielin me oppaat haluamme luovuttaa Reisuköpin tänä vuonna kymppisynttäreitä juhlivalle Herra Hakkaraisen talolle”, Maiju Vuorenoja toteaa.

Sastamalan Oppaat kuuluu Suomen Opasliittoon, joka on valtakunnallinen matkailu-, matka-, erä-, luonto- ja erikoisoppaiden liitto. Liiton
jäseninä on noin 1 750 matkailuopasta, jotka kuuluvat liittoon 105:n jäsenyhdistyksen kautta. Kansainvälisenä matkailuoppaan päivänä 21. helmikuuta Suomen Opasliitto ja jäsenyhdistykset nostavat paikkakunnillaan oppaan työtä esille erilaisten tapahtumien kautta.

Sastamalan Reisuköpit eli Matkasauvat

  • 2013 Herra Hakkaraisen talo
  • 2012 Ansa Puntalo (Lahjatalo ja Galleria Ansa Puntalo)
  • 2011 Peter Dörig (Herkkujuustola)
  • 2010 Anneli Keinonen (Anneli Keinonen Oy )

· · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top