MAINOS

Kokemäenjoki-päiville mietitty tapahtumabusseja

Uutiset

Samuli Kinnari

kokemaenjoki-ripovuori

Kuva: Kokemäenjokilaaksoa Huittisten Ripovuorelta. 

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävät Kokemäenjoki-päivät ovat saaneet niin yhdistykset, yrittäjät kuin muutkin toimijat innolla valmistelemaan tapahtumia. Sastamalan suunnitteluiltaan osallistui yli kolmekymmentä eri tahojen edustajaa.

Kokemäenjoki-päiviä vietetään Sastamalassa, Hämeenkyrössä, Huittisissa, Kokemäellä ja Harjavallassa 2.-4. elokuuta. Toimintaa voivat niin sanotusti yhteisen sateenvarjon alla järjestää kaikki kiinnostuneet. Paikkakuntien välille on tapahtumaviikonloppuna kaavailtu linja-autokuljetuksia.

Hankkeen budjetti on 55 000 euroa.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top