Kesätyötuen ylibuukkaus johtaa arvontaan

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan kaupunginhallitus hyväksyi kokouksessaan nuorten kesätyöllistämistuen ohjeet. Hallitus päätti, että hyväksyttävien tukihakemusten määrän ylittäessä käytettävissä oleva määräraha, valitaan tukea saavat yritykset arpomalla.

Kehittämisjohtaja Tapio Rautava, elinkeinojohtaja Mikko Nieminen ja henkilöstöjohtaja Riitta Hietala muodostavat työryhmän, jonka tehtävä on tarvittaessa soveltaa annettuja ohjeita kesätyöllistämisen tehokkaaksi ja tasapuoliseksi järjestämiseksi.

Sastamalan kaupungin talousarvioon sisältyy 30 000 euron määräraha nuorten kesätyöllistämistukeen. Sen turvin on tarkoitus edesauttaa sadan vuosina -93-97 syntyneen nuoren työllistymistä yrityksiin, maatiloille ja muihin yhteisöihin.

Kesätyöllistämistukea valmisteltiin Kiikoisten mallin pohjalta.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top