Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Huittisissa tehty useita murtoja

Uutiset

Poliisin tutkittavana on useita Huittisissa tehtyjä murtoja tältä ja viime viikolta. Saaliiksi varkaat ovat saaneet rahaa ja tupakkaa. Poliisi pyytää havaintoja epämääräisistä kulkijoista.

Poliisin tutkittavana on useita Huittisissa tehtyjä murtoja tältä ja viime viikolta.

Keskiviikon vastaisena yönä tunkeuduttiin muun muassa Huittisten Rukoushuoneyhdistyksen, kukkakaupan ja Huittisten maatalousnaisten tiloihin. Lisäksi muutamiin liikkeisiin oli yritetty murtautua. Viime viikon perjantain vastaisena yönä mentiin väkisin sisään grillikioskiin. Saaliiksi varkaat ovat saaneet rahaa ja tupakkaa.

Kokemäen poliisiasemalle pyydetään tapauksiin liittyen havaintoja epämääräisistä kulkijoista ja muusta poikkeavasta. Havaintoja otetaan vastaan numerossa 071 874 7555 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9-16.

· ·

Mainos

Mainos - Samuli Kinnari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top