MAINOS

Huittisissa tehty useita murtoja

Uutiset

Samuli Kinnari

Poliisin tutkittavana on useita Huittisissa tehtyjä murtoja tältä ja viime viikolta.

Keskiviikon vastaisena yönä tunkeuduttiin muun muassa Huittisten Rukoushuoneyhdistyksen, kukkakaupan ja Huittisten maatalousnaisten tiloihin. Lisäksi muutamiin liikkeisiin oli yritetty murtautua. Viime viikon perjantain vastaisena yönä mentiin väkisin sisään grillikioskiin. Saaliiksi varkaat ovat saaneet rahaa ja tupakkaa.

Kokemäen poliisiasemalle pyydetään tapauksiin liittyen havaintoja epämääräisistä kulkijoista ja muusta poikkeavasta. Havaintoja otetaan vastaan numerossa 071 874 7555 maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9-16.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top